Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Fast lørdagstræning, kig med her.....

5.12.17

Vi giver det et skud med fast lørdagstræning fra butikken med start lørdage klokken 10.00.

Første træning er lørdag d. 8 december.

Vi vil meget gerne høre jer hvad I kunne tænke jer træningen skal indeholde. Der vil være forskellige trænere/guider/turledere tilknyttet.

Forslag til hvad vi kunne lave:

Cross-specifik interval træning, kort og hårdt på rundstrækninger?

Grusvejstur rundt i landskabet i moderat tempo?

Mtb træning intervaller på rundstrækninger?

Vintertræning med fokus på foråret/sommerens events?

Ny på mtb?

Mulighederne er mange. Giv os meget gerne jeres input. Bedste forslag fører vi ud i livet på lørdag.

30.11 Torsdag d. 30.11 åbner vi butikken 11.30 da vi holder internt møde.

8.11.17

Husk vores mtb-arrangement, kun for kvinder, denne lørdag, den 11.11. Vi fokuserer på de helt basale ting når man vil igang med at køre mtb. Har du kørt lidt, vil du også kunne have glæde af denne tur. Vi starter med lidt teori, og og det praktiske, inden vi tager i skoven. Tag lidt mere tøj på end normalt, da vi også kommer til at holde en masse stille. Vi starter klokken 10.00, og er færdige ved 12 tiden. Vi får desuden besøg af Køge-bikeladies, som måske er dit nye træningsnetværk. Vi slutter af med boller og varm kakao. Det er gratis, og det bliver hyggeligt/sjovt.

5.11.17

Så er Bikelife Cross-træningen startet. Vi har oprettet en Træning/event sektion her på sitet. Her kan du se hvad der foregår hos Bikelife, primært af træninger. Vi ønsker at opbygge et cykel-miljø omkring butikken, og vil gerne mødes på tværs af niveau og ambitioner. Så når træningen er defineret med "for alle" ja så gælder det alle.

I dag havde vi første træning, med et solidt lille hold, hvor alle var enige om at få noget fra hånden. Vi kørte et kort, super effektivt program på små 90 minutter. Herefter en rulletur på de omkringliggende grusveje. Dagen igennem var der rig mulighed for at "springe" over, så man har mulighed for at tilpasse efter eget niveau. Vi håber at vi er endnu flere næste gang!

Lige nu træner vi på cross-cykler, men du er velkommen på den cykel du nu har. Crosstræningen er dejlig alsidig, og en rigtig god og udviklende vintertræning, Vi kører på rundstrækninger, og forskellige fastlagte programmer. Men hver mand styrer sin egen intensitet. Det er super hyggeligt, og super effektivt. Kom med næste gang, men pas på, du bliver bidt af det! Her lidt inspiration

22.10.17

Så er det vist på tide at vi fortæller hvem vores nye brand i butikken er. Ridley, et ungt, men alligevel meget traditionsbundet brand fra Belgien, udsprunget af cross-sporten og de benhårde forårsklassikere. Så er du vild med vilde forårsløb på brosten i belgien, cross-løb med øl og vafler, ja så vil du også syntes om Ridleys dna. Ridley er udsprunget af den Belgiske nationalsport, cyclecross, og derefter gjort sit indtog på først landevejsscenen og derefter mtb.Hvis man hos de italienske mærker køber italiensk flamboyant stil, ja så køber man belgisk cykelkultur hos Ridley. Råt, uforfalsket lige på, og brutalt. 

Hos Bikelife kommer vi til at føre et godt udvalg af cross-cykler, gravel-bikes, komfort-racere, aero-racere, all-roundere og mountainbikes, og så bliver priserne skarpe. Som et ultra-lirens feature, kan du få costum-lakeret din nye Ridley i alskens fede lakeringer, for et ganske beskedent beløb.

Vi glæder os til at begynde at vise cyklerne frem. De lander så småt i butikken i næste uge, sammen med de mange nyheder fra Giant.

Hvad sker der hos Bikelife 17.10.17 :

Der sker ting og sager nu, og vi kan ikke nå at opdatere alting med det samme. En flink kunde gjorde lige opmærksom på, at sidste "news" her på sitet, er at vi har lukket. Men nu er der nyere nyheder, og det er at vi har åbent. Web-shoppen er næste skridt, at få den til at køre. Men hvad er der sket? Jo, altså jeg gik jo konkurs, på røv og albuer som man siger. Og måtte i den forbindelse desværre også sige farvel til ultra-trofaste og dygtige Morten Enevoldsen. Gode folk finder hurtigt et nyt job, og Morten er kommet godt videre.

Ny mand på banen er Klavs "Krikken". Krikken er selv cykelentusiast, og har købt konkursboet, og vil være at finde i butikken. "Krikken" kommer derudover med en passion for gravel-cycling, som er en ny fremadstormende niche, som vi gerne vil gøre noget mere ud af. Derudover kommer "krikken" med en del kapital i ryggen, sådan at vi kan udvide butikken med endnu et brand eller to, indenfor cykler. Hverdagscykler Hvem det er kommer senere.

Jeg selv, Klaus Nielsen, er blevet ansat i butikken, og skal gøre mere ud af kunde-cykling, netværks-cykling og markedsføring.

Med Klavs og Klaus i butikken er forvirringen total, derfor fortsætter Klaus N som Klaus, og Krikken, ja han hedder altså Krikken fremadrettet.

Lige nu venter vi på en  masse nye cykler, så butikken er lidt tom, til gengæld giver vi 20% på værkstedet. Så det er et godt tidspunkt at få klaret reperationerne på. Så kig ind, om ikke andet for at møde "krikken" han er faktisk meget hyggelig.