Hjul

REBEL-CYCLING

Rebel er et brand der står mit hjerte nær, for Bikelife har faktisk været med helt fra starten. Da REBEL i sin startede som Fullcarbon, var det Bikelife der lagde sidste hånd på hjulene inden de kom ud til kunden.

Idag står REBEL for al produktion og udvikling selv, og de leverer idag hjul af allerhøjeste kvalitet.

Hjul til Gravel cykling

Bygget i carbon, til skivebremse, og med et væld af muligheder inden for aksler og cassettebodies.

Hjul til mountainbike

Hjulene til mountainbikes er jeg selv med til at udvikle, det har kostet en masse blod, sved tårer og smadrede hjul. Altsammen erfaringer VI gør, så du slipper for kedelige overraskelser. Når REBEL siger at tingene bliver testet, så kan jeg garantere at det er rigtigt, for jeg er selv med, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Min relation til REBEL, vil være en af de ting jeg skriver om på nyhedssiden.

Hjul til race

REBEL har et bredt sortiment af hjul til raceren. I mange forskellige profiler, med forskellige egenskaber, og naturligvis forskellige prisklasser. Som noget helt særligt, kan du også vælge REBEL hjul med egre i carbon.

Fælles for alle REBEL hjul er at der er en vis fleksibilitet når det kommer til DIT hjul. Der kan vælges forskellige nav-opgraderinger, og der er også mulighed for at vælge opgraderinger med keramiske lejer fra Ceramic-speed.

Hjul kan være lidt af en jungle, og derfor hjælper jeg hellere end gerne med den rigtige løsning.

Kontakt mig på 60130607

Du kan se det fulde program af REBEL hjul HER