Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Værksted

Service Course er mere end bare et værksted, det er her magien sker, her nye små detaljer bliver prøvet af, her der blvier gået i dybden.

Service Course er cykelholdenes "garage", hvor alt udstyr opbevares, og her mekanikkerne har tid til at kæle for detaljerne på cyklerne. Derfor hedder mit værksted også "service course", også selvom jeg ikke har et cykelhold. Men det er her jeg de sidste 25 år selv har skruet på mine cykler efter den daglige træning, og inden jeg skulle køre løb. Her de sidste detaljer blev gennemgået, og den mentale forberedelse foregik, og her der blev fortalt røverhistorier de aftener hvor der blev skruet til sent ud på aftenen.

Jeg har alle dage selv lagt sidst hånd på min cykel inden den skulle i konkurrence, så det vil sige de sidste 25 år. Dén der lille smule ekstra tid og opmærksomhed til de små ting, har gjort at mine cykler aldrig har været det svage led i forhold til præstationen. Den ekstra tid der gør at man opdager de små fejl, inden de bliver til defekter i cykelløb.

Speciale indenfor affjedring, dækvalg og setup af mountainbikes. Og så er der jo Giant, et mærke vi har haft et samarbejde med de sidste mange år. Vi kender alle reservedele, og alle Giant-typiske detaljer. Hos os finder du den største viden om Giant cykler.

DIN cykel kan også få en tur.

Vi har ingen fast åbningstid, så ring og book tid på tlf 60130607.

Priseksempler:

Gaffelservice lille 999kr.

Dæmperservice 599kr.

Guldvask, inkl kæde/cassetterens, børstevask, tørring, polish, smøring samt diverse småjusteringer(gear+bremser+styrfitting) 699kr. Kort sagt, eeen stor omgang kærlighed til din cykel.