Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Ridley cykler

Ridley cykler hos Bikelife

Som noget helt nyt er jeg blevet ambassadør hos Ridley. Det betyder at jeg selv kører Ridley racer, cross, gravel og mtb cykler.

Det fede ved Ridley, udover teknologi osv, er at en Ridley cykel nemt kan blive din personlige Ridley cykel.

Ridley er cykler fra cyklingens højborg, Belgien. Landet med de ubarmhjertige forårsklassikere på brosten og de fuldstændig vanvittige cykelcross-løb. Dette er Ridleys DNA. Designet og testet under de værst/smukkest mulige forhold af ryttere på aller øverste niveau.

Dreambuilder programmet gør det muligt selv at håndplukke de komponenter cyklen skal bygges af. Geagruppe, hjulsæt osv kan du selv have indflydelse på. Det er faktisk ikke dyrt, men kræver den rette rådgivning. Og her kommer jeg ind i billedet.

Få din egen unikke Ridley cykel

Men der hvor du virkelig kan skille dig ud, er med customizer-programmet, hvor du selv kan vælge lakering til din nye cykel. Ridley har en række designs, hvor du selv vælger farvekombinationerne. Og der er virkelig nogle fede lakeringer imellem.

Hjemmesiden yder ikke farverne retfærdighed. Men jeg har et fysisk farvekort der kan give en ret god indikation.

Når vi nu alligevel skal lave cykelevents med din virksomhed/netværk, hvorfor så ikke får lavet din næste cykel i firmaets farver?

Lad mig hjælpe dig med at sammensætte den bedste, og fedeste Ridley cykel til dit behov, og til den rigtige pris.

Jeg formidler handlen via Belgian Cycling Club, som handler direkte med Ridley fabrikken.

Ekspert rådgivning:

Interesseret? Ring 60130607 så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. Det hele er meget nyt, så vores site står ikke top-tunet endnu. Men det kommer.

Hilsen Klaus Nielsen 

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)