Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Om Bikelife

Nu er der altså vikelig nyt under solen for cykel-entursiasterne på midtsjælland. Bikelife er nu officielt blevet en del af Sponz-mtbcenter. Det betyder af vi nu fremadrettet kan tilbyde endnu flere events, samt et bredere sortiment, hvor vi bliver styrket betydeligt på mtb siden.

Værdierne hos Sponz mtb center ligger i den høje service, stort engagement, og rådgivning ud fra "hands-on" erfaringer. Ja ja, det siger alle cykelforretninger, men modsat de fleste, ER vi faktisk cykelryttere, med stor erfaring, I kan bare google os. Det er ikke bare noget vi siger, fordi det lyder godt.

Sponz-bikelife bliver en del af Sponz mtb-center i Hillerød, det betyder at vi kan trække på Hillrøds ekspertise og varelager. Så det du ikke lige finder i Køge, skaffer vi hurtigt. Bikelifes store kendskab til Giant vil fortsat kunne komme eksisterende Giant kunder til gode. Derudver vil også kunne tilbyde cykler fra Scott og Orbea, samt de fine børnecykler fra Frog som vores egne børn kører på. Se bare vores videoer løbende på youtube.

Vi er ekspert udi i service af din Scott og Giant cykel, og skaffer den reservedel du lige står og mangler. Desuden tilbyder vi både stort og småt gaffelservice på både rockshox og Fox gafler og dæmpere.

Vi vil ydermere i fremtiden have en solid flåde af mountainbikes til udlejning, som du kan booke enten enkeltvis, til firma-event e.lign med eller uden instruktør. Cyklerne er high-end cykler fra Scott.

Der kommer til at ske rigtig meget nyt, så du skal ikke undrer dig hvis hjemmesiden også ændrer sig markant.

Den nye butik i køge ventes at have officiel åbning 20.3.2018. Meeen, med lidt held er vi der lidt før.