Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Børnecykler

Vi er glade for børnecyklerne fra Frog, og glade for igen at være forhandler. Her giver vores motto om at "vi tester det vi sælger" virkelig mening.

Vores egne børn kører KUN Frog, af den simple grund at de med Frog cykler har meget nemmere ved at blive gode til at cykle. Og hvorfor det? Frog bygger kun børnecykler, og har deres fokus der. Rammerne er bygget i alurør, dimensioneret til børn, hvilket giver en let ramme, og naturligvis i perfekt geometri. Alle komponenterne er dimensioneret til den enkelte størrelse cykel.

Det vil sige, at jo mindre cyklen er, jo kortere er pedalarmene også. Og sådan fortsætter det med både bremsegreb, styrbredde osv. Gearkomponenter er udvalgt for at de skal være så nemme at betjene som muligt for barnet. Desuden er cyklerne holdt i en så simpel konstruktion som mulig, for at holde vægten nede.

Frog cyklerne er designet til at blive brugt, både på vej og i skov, og der følger dæk med til begge dele. Frog cykler er populære cykler, og gensalgsværdien på en vedligeholdt Frog er også høj. Så det er ikke nødvendigvis dyrt at give dit barn en god start på cyklingen. Søger du inspiration, kan du se amatørvideoer med vores egne børn, og deres Frog cykler på youtube. Søg efter Frog+Bikelife.

Rådgivning og salg Ring 60130607

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)