Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Ridley racercykler

En Ridley racercykel er det ypperste af Belgisk cykelsport. Du får racer cykel bygget med top carbon lay-up teknologier. Udviklet i samarbejde med top-cykelryttere som eksempel rytterne på Lotto-soudal holdet, samt grundige test i både vindtunnel og i den virkelige verden på de rå belgiske landeveje og brostenspassager.

Med en racercykel fra Ridley har du samtidig muligheden for at sammen-sætte netop DIN drømme cykel, både hvad angår komponenter, hjul og farve. Og du sparer faktisk penge.

Alle kender eksempelvis dilemmaet når man vil opgradere hjul på sin nye cykel. Det er dyrt, og man ender med et hjulsæt i overskud. Hos Ridley kan man opgradere sin cykel fra start! Eksempelvis kan man for ca 5000 kr få et sæt Forza R45 højprofil carbon hjul monteret. Normalprisen på disse hjul er 12.000 kr.

En speciallakering i din ynglingsfarve er også en mulighed, eller hvad med dit firmas farve, det ville give god mening til netværkscyklingen.... det koster 2000 kr.

Racercyklerne fra Ridley fåes i mange prisklasser, i både carbon og alu, herre og kvinde. Men kan allesammen inddeles i tre grupper, nemlig komfort racer cykler, all-round racer cykler og aero racer cykler. Men hvad skal du vælge? Jeg giver her en intro:

Komfort racercykel

Komfort racer cyklerne fra Ridley har samme geometri som all-rounderne. Dog med mere fokus på komfort, som primært er opnået gennem et mere eftergivende bagtstel, som også er lidt længere.Vægten er ca 100 gram højere end all-round racerne. Er du på udkig efter en racer med rimelig aggressiv geometri, men med lidt mere komfort, så er det cyklerne fra Fenix serien du skal kigge på. 

Ridley Fenox komfort racer cykel

Du kan se et lille udvalg af cyklerne HER.

All-round racercykel

All round racer cyklerne fra Ridley er de letteste i programmet, og med fokus på optimalt forhold mellem stivhed og vægt (STW-værdi). Geometrien er den samme som på all-rounderne, men bagstellet er kortere og med højere stivhed. Hvis du har ambitioner om en god tid til la Marmotte, er en all-round racer helt sikkert et godt bud. Men tro nu ikke all-rounderen ikke er en stiv cykel. Supersprinteren André "Gorillaen" Greipel benytter ofte Helium SLX modellen under etappeløb. Er den stiv nok til ham, er den det nok også til dig!

 Ridley Heluim all round racer cykel

Du kan se et udvalg af cyklerne HER

Aero racercykel

Aero racer cyklerne fra Rideley er de mest hardcore i programmet. Udviklet til fart, gennem aero-dynamik og stivhed.Geometri og siddeposition er den mest agressive og lave i programmet, og hjul,bremser, styr/frempind, kabler osv er altsammen tænkt som en helhed. Rørdimensionerne er store, og baghjulet er trukket langt ind under rammen for størst mulig stivhed. Aero racerne er sprinternes foretrukne cykel når det virkelig gælder. Har du en Strava KOM tid på fladbane du skal slå, eller går du aldrig af vejen for en god skiltespurt, så er det en Ridley Noah du skal kigge efter. 

Ridley Noah aero racer cykel

Du kan se et udvalg af cyklerne HER

Få den rette rådgivning til valg af ny racercykel

Mulighederne er mange, og vi hjælper dig til den helt rigtige cykel, og det rigtige tilbud.

Ring 60130607 og få personlig rådgivning eller mail bikelife@live.dk

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)