Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.
Ridley Ignite SLX 2020
13.999,00 DKK

Top of the line hardtail, med uendeligt mange konfigurationsmuligheder.


Design, vægt og detaljer i særklasse, og med mulighed for personlig konfiguration.


Priser fra 13.999 til 43.999 kr.


Ring 60130607

Læs mere
Beskrivelse

Detaljer

Ridley ignite er Ridley´s svar på en hårdkogt konkurrence hardtail.

For 2020 sæsonen er det en helt ny konstruktion, som bringer den HELT op på øversete hylde indenfor hardtails. Der er barberet ca 160 gram af forhold til forgångeren, og et umalet rammekit lander omkring 1000gram.

Geometrien har fået en komplet overhaling, med fladere kronrør, stejlere saddelrør og kort bagstel. Carbon layupet er et kapitel for sig, og et lavet med optimal komfort for øje. Saddelpinden er holdt i 27,2 dimensionen hvilket også er med til at øge komforten.

Rammen er naturligvis med boost teknologi, har indvendig kabelføring, og forberedt til både mekaniske og elektroniske geargrupper.

Som noget nyt, er Ignite cyklen en del af dreambuilderprogrammet, hvilket giver dig mulighed for at vælge et bredt udvalg ag komponenter, så du får ligepræcis DIN drømmecykel. Du kan vælge geargrupper, hjul, cockpitdele, gafler, og endda en variant med fast carbongaffel.

Hvis det ikke er nok, er Ignite også en del af Pureline programmet, som giver mulighed for at være super kræsen med hensyn til lakering.

Mulighederne er mange, så vi er nok nød til at tage snak om hvordan DIN cykel skal bygges. Priserne starter ved 13.999 for en løs ramme, og slutter ved 43.999 forvarianten monteret med Sram xx.1 eagle geagruppe.

Ring 60130607, så finder vi den rigtige sammensætning til dig.

Link til producent 

Specifications
Størrelsesguide
Ingen størrelsesguide tilgængelig