Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Mountainbike

Her finder du et udvalg af vores mountainbikes fra Ridley.

Ridley mountainbikes er bygget primært som xc cykler, og egner sig perfekt til de danske spor.

Ridley mountainbikes findes som hardtails med fast carbon gaffel, som hardtails med affjedring foran, eller som super hurtige fullyer. En del af cyklerne er med i Ridley´s Costumizer progam, og kan speciallakeres efter ønske.

Men hvad skal du vælge? Det kommer helt an på hvor du kører, hvordan du kører, og hvad du værdsætter i din kørsel, og så selvfølgelig hvor mange penge du vil bruge. 

Hvis din mountainbike primært bliver brugt som vintertræning, og mere eller mindre på skovveje og stier, skal du gå efter en så simpel mtb som muligt. Mudder, vand og sjap er en dræber for affjedringskomponenterne, og du har måske i virkeligheden slet ikke brug for dem, så kunne det give rigtig god mening at kigge på Ignite A GX modellen, som er en aklu hardtail, med 1x11 gearing og fast carbongaffel. Så der det let, stift, hurtigt, simpelt og ikke ret dyrt. Denne er også en fed cykel til adventure race o.lign.

Går du lidt mere til den på sporene er det svært at undvære affjedring foran. Det er ikke et must, men for langt de fleste vil det være at foretrække. Hardtailen med affjedring foran er den heeeelt klassiske mtb, til rytteren der værdsætter en rimelig komfort, takket være 29" hjulene, og en ultra huritg acceleration på bakkerne, samt skarp og kontant styring. Hardtailen kræver en dygtig rytter, men kvitterer med kontant afregning på dine input.

Bliver sporene vildere, eller kører du læøb på moderne xc/marathon spor, er fullyen det oplagte valg. Dagene for affjedringssystemer der æder rytterens kræfter er forbi. Fullyen giver en mere rolig kørsel, og stejle ujævne stigninger forceres nemmere og hurtigere, og nedkørslerne kan køres med mere kontrol. Desuden kan cyklens køreegenskaber ændres en del i affjedringens setup. Bagsiden er naturligvis at cyklen uundgåeligt bliver lidt tungere, mere kompliceret, og dyrere. 

Vedligehold er der også mere af på fullyen, links og lejer skal efterspændes og smøres med jævne mellemrum, for at undgå knirkeri, og for at opretholde performance. Ridley bruger kuglelejer i hele rammen fra Enduro-seals, for at holde vedligeholdet på et minimum, og levetiden på et maksimum.

Vi giver hellere end gerne personlig rådgivning til valg og konfiguration af din nye mtb. Hilsen Klaus Nielsen 60130607

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

 1. Ridley Ignite A hardtail mtb
  11.499,00 DKK

  Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Ridley Ignite A er en hardtail mtb, bygget i 6061 alu, og med næsten identisk geometri som carbonmodellerne, dog med lidt fladere styrevinkel. Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Denne model er lidt speciel, da den kommer med fast carbongaffel. Carbongaflen er super let og simpel, og absorberer vibrationer. Skal du have en super let kvalitets mtb, til en billig penge, er det her.

  Vis detaljer
 2. Ridley Sablo GX Fullsuspension mtb
  37.899,00 DKK

  Super hurtig 29" fullsuspension mtb i kulfiber. Monteret med Sram GX-Eagle 1x11 geargruppe, DT-Swiss hjulsæt og affjedringskomponenter fra FOX.

  For mere info ring 60130607

  Vis detaljer
 3. Ridley Sablo XT Fullsuspension
  36.999,00 DKK

  29" fullsuspension carbon race-mtb fra Ridley. Monteret med Shimano XT M8000 2x11 geargruppe.

  For mere info ring 60130607

  Vis detaljer
 4. Ridley Sablo X01 Fullsuspension
  46.599,00 DKK

  29" fullsuspension carbon race-mtb fra Ridley. Monteret med Sram X01 Eagle geargruppe. Det bedste bud på en konkurrencecykel under 50.000 kr!

  For mere info ring 60130607

  Vis detaljer
 5. Ridley Sablo XX1 Fullsuspension mtb
  55.299,00 DKK

  29" fullsuspension carbon race-mtb fra Ridley. Monteret med det BEDSTE udstyr fra Sram, Fox og DT. Kulfiber styr, frempind, saddelpind osv. Opgraderinger er unødvendige her! Skal det gå stærkt, er det her et godt sted at starte...

  For mere info ring 60130607

  Vis detaljer
 6. Ridley Ignite A XT hardtail mtb
  11.499,00 DKK

  Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Ridley Ignite A er en hardtail mtb, bygget i 6061 alu, og med næsten identisk geometri som carbonmodellerne, dog med lidt fladere styrevinkel. Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Monteret med Shimano XT/SLX 2x11 geargruppe, samt RockShox gaffel.

  Vis detaljer
 7. Ridley Ignite A deore hardtail mtb
  8.699,00 DKK

  Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Ridley Ignite A er en hardtail mtb, bygget i 6061 alu, og med næsten identisk geometri som carbonmodellerne, dog med lidt fladere styrevinkel. Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Monteret med Shimano Deore geargruppe med 2x10 gearsystem, samt velkørende suntour gaffel med olie/luft-dæmpning med mulighed for justering af lufttryk og rebound.

  Vis detaljer
 8. Ridley Ignite SLX 2020
  13.999,00 DKK

  Top of the line hardtail, med uendeligt mange konfigurationsmuligheder.

  Design, vægt og detaljer i særklasse, og med mulighed for personlig konfiguration.

  Priser fra 13.999 til 43.999 kr.

  Ring 60130607

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)