Din indkøbskurv er tom.

Fragt fri levering ved 800 kr. Vi prismatcher alle danske sider/butikker.

Mountainbike hardtail

Hardtailen er den mest simple mtb, og også den letteste. Hvis dine mtb spor er relativ jævne, og du værdsætter høj acceleration og gode klatreegenskaber er det her du skal kigge. Ridley fører et bredt udvalg af hardtails, både i alu og carbon, med fast eller affjedret gaffel, og med mulighed for speciallakeringer.

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

 1. Ridley Ignite A hardtail mtb
  11.499,00 DKK

  Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Ridley Ignite A er en hardtail mtb, bygget i 6061 alu, og med næsten identisk geometri som carbonmodellerne, dog med lidt fladere styrevinkel. Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Denne model er lidt speciel, da den kommer med fast carbongaffel. Carbongaflen er super let og simpel, og absorberer vibrationer. Skal du have en super let kvalitets mtb, til en billig penge, er det her.

  Vis detaljer
 2. Ridley Ignite A deore hardtail mtb
  8.699,00 DKK

  Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Ridley Ignite A er en hardtail mtb, bygget i 6061 alu, og med næsten identisk geometri som carbonmodellerne, dog med lidt fladere styrevinkel. Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Monteret med Shimano Deore geargruppe med 2x10 gearsystem, samt velkørende suntour gaffel med olie/luft-dæmpning med mulighed for justering af lufttryk og rebound.

  Vis detaljer
 3. Ridley Ignite A XT hardtail mtb
  11.499,00 DKK

  Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Ridley Ignite A er en hardtail mtb, bygget i 6061 alu, og med næsten identisk geometri som carbonmodellerne, dog med lidt fladere styrevinkel. Ignite A har indvendig kabelgøring, konisk kronrør, samt Boost konstruktion. Monteret med Shimano XT/SLX 2x11 geargruppe, samt RockShox gaffel.

  Vis detaljer
 4. Ridley Ignite SLX 2020
  13.999,00 DKK

  Top of the line hardtail, med uendeligt mange konfigurationsmuligheder.

  Design, vægt og detaljer i særklasse, og med mulighed for personlig konfiguration.

  Priser fra 13.999 til 43.999 kr.

  Ring 60130607

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)